Aysel İbrahim Akınal Güzel Sanatlar Lisesi

Vizyon: Aysel İbrahim Akınal Güzel Sanatlar Lisesini Türkiye´nin bilimsel, sanatsal, teknolojik ve felsefî esaslara dayanan yeniliklere açık, yaratıcı ve üretken, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen, sanatı yaşayan ve yapan, sanat eserlerini tanıyan ve yorumlayan, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, özel yetenek gerektiren yüksek öğretim programlarına etkin olarak hazırlanan, etkili ve yüksek nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirecek Anadolu liselerinden biri haline getirmek.

Misyon: Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuzun misyonu; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Servis Bulunmamaktadır
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 9. ve 10. Müzik ve Resim Alanlarına Özel Yetenek Sınavı ile Öğrenci Alımı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9. Sınıflar 30 Resim, 30 Müzik 10. Sınıflar 30 Resim, 30 Müzik 11.Sınıflar 30 Resim, 30 Müzik 12.Sıflar 30 Resim, 30 Müzik

WEB - https://akinalgsl.meb.k12.tr

Adres - Batıkent Mah. 09079 Nolu Cad.No 12 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :Normal Öğretim ve Karma Eğitim (Pansiyon Bulunmamaktadır)

Yerleşim Yeri - Gaziantep - Şehitkamil İlçesi- Batıkent Mahallesi İbrahimli Spor Merkezi Bitişiği

Adres - Batıkent Mah. 09079 Nolu Cad.No 12 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP