Zarif MOR - Okul Müdürü

21.01.1971 yılında Gaziantep´te doğdu. 5 yaşında babasının işi nedeniyle Hatay´ın Dörtyol ilçesine taşındı. ilk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı ve 1995 yılında mezun oldu. ilk olarak Hatay´ın Hassa ilçesi Akbez Lisesine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atandı. Daha Sonra 1998 yılında Osmaniye´de çeşitli liselerde çalıştı. 2005 yılında Gaziantep´e tayin istedi. Burada Nigar Ertürk Lisesi, Abdulkadir Konukoğlu Öğretmen Lisesi, Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar Lisesinde öğretmen olarak çalıştı. 2010 yılında girdiği yöneticilik sınavında başarılı olarak Gaziantep Ticaret Odası Güzel Sanatlar Lisesine Müdür yardımcısı olarak atandı. daha sonra aynı okulda 4 yıl müdür başyardımcılığı yaptı. 2021 yılında önceki adı Şehitkamil Güzel sanatlar Lisesi olan İnal Aydınoğlu Gönüllü Hizmet Vakfı Güzel Sanatlar Lisesi´ne kurucu müdür olarak görevlendirildi. Bu okulun kuruluş işlemlerini tamamladıktan sonra 2022 haziran ayında Orhan Sevinç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür başyardımcısı olarak görevlendirildi. 03.05.2024 tarihinde Aysel İbrahim Akınal Güzel Sanatlar Lisesine müdür olarak görevlendirildi. Halen bu okulda müdür olarak görev yapmaktadır.

(342) 322 4643 (342) 321 6122 Eposta